Mecheline

Geduldig, CREATIEF en resultaatgericht
Mecheline

Een omgeving vol spullen omtoveren tot efficiënt en logisch georganiseerde plekken geeft me altijd voldoening. Ik keek als kind altijd al om me heen op zoek naar overzicht. Waar geen overzicht was, creëerde ik het zelf. Mijn kinder- en tienerjaren waren rijk gevuld met organisatorische uitdagingen. Iedere belangrijke stap in mijn leven heb ik vervolgens gepaard laten gaan met een verandering van mijn omgeving. Mijn interieur in evenwicht brengen geeft me rust om ook andere belangrijke ervaringen te verwerken of tot stand te brengen.

Ruim 20 jaar ervaring in het bedrijfsleven als implementatie – en verandermanager (klik hier voor mijn linked in profiel) hebben mijn organisatorische vaardigheden nog eens een extra boost gegeven. Met onder meer het succesvol inrichten van grote archiveringssystemen en het analyseren van diverse bedrijfsprocessen, informatie en digitale werkomgevingen heb ik de grondslag tot professional organizer gelegd. Overzicht creëren en behouden is me daarbij altijd heel goed van pas gekomen. Sinds 2015 ben ik zelfstandig ondernemer – Met succes – .

2020 was voor mij, zoals voor zovelen, het jaar van ommekeer. 

Ik heb besloten als Professional Organizer de toekomst in te gaan.

Hoewel het niet heel anders is dan dat wat ik al jaren deed, Professional Organizing is nu voor mij een manier om mijn kwaliteiten, kennis, interesse én opgedane ervaring in te zetten voor anderen met vraagstukken voor meer tijd, rust of ruimte in hun leven of bedrijf.

Alles komt hierin nu samen op een manier die echt bij me past. Verleden, heden en mijn toekomst smelten samen tot Overzicht, dat werkt voor mij! Daarom wil ik het heel graag met anderen delen nu. Overzicht inspireert!

Naast Organizer, Coach en Eigenaar van Overzicht, ben ik een trotse moeder van een dochter van inmiddels 28 en een pleegzoon van 12 jaar. Deze ervaring als (pleeg)moeder en inmiddels oma! is voor mij de finishing touch om blijvend te zorgen voor een opgeruimd bestaan en vooral te genieten van alles wat het leven nu te bieden heeft.

Op zoek naar overzichT?

Zhuang zi

''Een pad ontstaat door erop te lopen.''